Подхождаме индивидуално към всеки проект, за да сме сигурни,
че ще извлечем максимума за вас!

Изработваме уникални уеб сайтове, изцяло съобразени с нуждите на всеки бизнес, а за постигането на измеримо ефективни резултати се събрахме екип от професионалисти, който включва:

SEO СПЕЦИАЛИСТИ

 

УЕБ ДИЗАЙНЕРИ

 

ПРОГРАМИСТИ

 

КОПИРАЙТЪРИ

 

...и нашият управител, начело на екипа.

 

Здравейте!

Казвам се Николай Кръстев и съм SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google AdWords, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Оптимизирам уеб сайтове за търсачки от 2009 г. Имам широки познания по Online marketing & advertising, SEO, SEM, Social media marketing, Email marketing, Google AdWords и като цяло в PPC рекламата, Copywriting, Content writing, Website development, включващ UX & UI design и др., като за всичко изброено имам сертификати за завършени обучения или специализации. Работил съм и съм бил консултант по десетки проекти на фирми или организации в България, Англия, Италия, Америка и Канада. Лектор съм на конференции, семинари и организирам публични и частни обучения за бизнеса.

От 2012 година работя с екип от над 10 тесни специалисти, с които сме изградили множество уеб сайтове за малкия и средния бизнес, неправителствени организации, културни мероприятия или индивидуални проекти. Свържете се с нас, за да ви покажем портфолиото на екипа и да видим как можем да бъдем максимално ефективни във вашия случай.

Поръчайте уеб сайт!
Свържете се с нас сега, за да можем да ви изготвим индивидуална оферта за изработка на уеб сайт.