Нашият управител изнесе лекция по време на WordPress Meetup Пловдив

WordPress Meetup Plovdiv

Николай Кръстев бе поканен от пловдивската WordPress общност да изнесе лекция на тема “10+ сигурни начина как да получите бан от Google за WordPress сайта ви”. Лекцията се състоя в голямата конферентна зала в офиса на хостинг компанията “SiteGround” в Пловдив на бул. Свобода 65 А.

Николай Кръстев разказа за десетките сигурни начини как да получим бан от Google за WordPress сайта ни, като минавайки през лошите примери научихме повече за добрите такива. Пред пълната зала той говори както за широко известните лоши практики, така и за новите, не толкова обсъждани грешни похвати.

Презентацията бе насочена към широката аудитория и в залата присъстваха както WordPress разработчици и уеб дизайнери, така и собствениците на малки и големи WordPress уеб сайтове, използвани за бизнес или хоби.

WordPress Meetup PlovdivСлед лекцията му колегите от Google Дигитален гараж се включиха с презентация, с която разказаха на присъстващите как могат да използват уебсайтовете си правилно и как да създават реклами, за да продават повече.

Повече информация за събитието можете да видите в групата на WordPress Meetup Plovdiv

социални мрежи