Нашият управител изнесе лекция по време на WordPress Meetup София

WordPress Meetup Sofia

Темата на сбирката бе “10 сигурни начина как да получим бан от Google за WordPress сайта си“ и бе представена от управителя на NT Websites, г-н Николай Кръстев.

Има много собственици на малък бизнес, които се стремят да изтрият WordPress уеб сайтовете си от търсачката на Google и впоследствие всичките им страници да бъдат деиндексирани. Това може и да не е съвсем така, но сме виждали такива грешки при оптимизацията на търсачки, довели до сериозни наказания от Google, че и умишлено пишман оптимизаторите да са се сремили, надали щяха да са получили подобни “завидни” резултати.

WordPress Meetup SofiaПо тази причина колегите от общността на WordPress в София поканиха нашият управител, който разказа малко повече за опита си с наказани от Google уеб сайтове и минавайки през лошите примери, научихме повече за добрите такива. Той говори както за широко известните лоши практики, така и за новите, не толкова обсъждани грешни похвати.

Презентацията бе насочена към широката аудитория и в залата в както WordPress разработчици и уеб дизайнери, така и собствениците на малки и големи WordPress уеб сайтове, използвани за бизнес или хоби. По традиция презентацията бе последвана от интересна и полезна дискусия, в която присъстващите се включваха с въпроси и отговори, а накрая пък дойде време за нетуъркинг частта, в която всички отидихме в заведение в близост до залата, за да празнуваме по случай поредната месечна WordPress сбирка 🙂

WordPress Meetup Sofia

Повече информация за сбирката може да намерите на сайта на WordPress Meetup София

социални мрежи