Кои сме ние:

NT Websites е технологична компания за изработка на функционални, красиви, модерни и ефективни уеб сайтове и онлайн магазини, задвижвани от WordPress.

Компанията е изградена от екип от сертифицирани специалисти (програмисти, SEO специалисти, уеб разработчици, копирайтъри, уеб дизайнери, маркетинг специалисти), всеки от които експерт в своя ресор и допринасящ със своята компетенция, за да може в края на работния ден да представим на клиентите си продукти, отговарящи както на всички техни желания, така и на многобройните технически изисквания на търсачките и нуждите на съвременните уеб потребители.

Екип:

Работим само с най-новите компютърни програми и уеб инструменти, следим всички новости в бранша, не изпускаме конференции, семинари и обучения в сферата на уеб дизайна и оптимизацията за търсачки (SEO) и истински се забавляваме докато работим, защото страстно обичаме професията си.

Представители на екипа ни са част от WordPress обществото в България. Разполагаме със сертификати за завършени обучения и квалификации от едни от най-престижните компании в бранша, като Google, Facebook, Microsoft, HubSpot, SEMrush, Eventbrite, YouTube и т.н. С гордост можем да кажем, че сме взели пример от най-развитите световни компании в бранша и нашите специалисти имат свободата да избират откъде да работят - от нашия офис или дистанционно.

История:

NT Websites е създадена през 2012 г. от Николай Кръстев и Теодор Таков като бутикова компания, предлагаща изработка на уеб сайтове чрез разработена от Теодор Таков система за управление на съдържанието на базата на HTML 4 и CSS в пакет с всички функционалности, необходими за правилната оптимизация в търсачките. През 2014 г. г-н Таков напуска компанията, но и до днес помага с безценни съвети на базата на дългогодишния си практически опит.

От края на 2014 г. NT Websites се специализира в изработката на функционални и модерни уеб сайтове и онлайн магазини, изработени само и единствено чрез най-разпространената система за управление на съдържанието - WordPress, с фокус върху изчистения дизайн, интуитивната навигация, добрата SEO структура и онпейдж оптимизация.

History NT websites

Николай Кръстев - конференция

Ръководство:

Здравейте! Благодаря Ви за интереса към нашата компания. Казвам се Николай Кръстев и съм SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google AdWords, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Оптимизирам уеб сайтове за търсачки от 2009 г. Имам широки познания по Онлайн маркетинг и реклама, включващи SEO, SEM, Маркетинг в социалните мрежи, Имейл маркетинг, Google AdWords и като цяло Рекламата на клик (PPC), Копирайтинг, Изграждането на уебсайтове и др., като за всичко изброено имам сертификати за завършени обучения или специализации. Също така съм и едно от най-високите нива в Google карти - Google local guide, ниво 8.

Работил съм и съм бил консултант по десетки проекти на фирми или организации в България, Румъния, Англия, Италия, Америка и Канада. Участвал съм като лектор на конференции, семинари и периодично организирам обучения или консултирам представители на малкия и средния бизнес. От няколко години съм доста активен и в WordPress общността в екипа на WordPress преводачите, като се грижа за превода от английски на български на множество WordPress теми и разширения.

От 2012 година работя с екип от над 10 тесни специалисти, с които сме изградили множество уеб сайтове за малкия и средния бизнес, неправителствени организации, културни мероприятия или индивидуални проекти. Свържете се с нас, за да ви покажем портфолиото на екипа и да видим как можем да бъдем максимално ефективни във вашия случай.

Поръчайте уеб сайт!
Свържете се с нас сега, за да можем да ви изготвим индивидуална оферта за изработка на уеб сайт.