Доверието от страна на нашите клиенти и партньори е най-голямата награда за нас.
Екипът на NT Websites благодари на всички, които оцениха труда ни.

Препоръка от кмета на Красно село

Столична община - район “Красно село”

Препоръка за г-н Николай Кръстев от Столична община - район “Красно село”

Столична община - район “Красно село” издава настоящата препоръка на г-н Николай Кръстев в качеството му на лектор по Интернет технологии и онлайн сигурност. По инициатива на отдел “Просвета, култура и социални дейности” на Столична община - район “Красно село” и със съдействието на "Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“, организирахме лекции на тема "Интернет безопасност” в няколко училища в район „Красно село“, а за лектор бе поканен г-н Кръстев. Темите, които той засегна пред децата от 5-ти и 6-ти клас бяха “Фейсбук безопасност”, “Колко важни са паролите и как да създаваме силни пароли”, “Какви опасности крият приложенията (апове) за смартфони”, “Как да действаме при онлайн тормоз” и други. Той изпълни поетите ангажименти в срок, темите бяха актуални и интересни и най-важното - бяха приети много добре от децата и техните учители. Имаше голям отзвук, което само по себе си говори за качеството на преподаване и подбраните теми. Препоръчвам г-н Кръстев като лектор и вярвам, че при подобни инициативи и в бъдеще ще го поканим да участва.

07 март 2017г., Христо Апостолов, Кмет на район "Красно село"

Вижте повече за Столична община - район “Красно село”

Дипломатически клуб „Глория Палас”

 

Дипломатически клуб „Глория Палас”
Препоръка от Дипломатически клуб „Глория палас” за г-н Николай Кръстев

Дипломатически клуб „Глория Палас” в кв. Горна Баня, гр. София е място с многогодишна история, посрещало значими български и чуждестранни личности, дипломати, политици, известни общественици и бизнесмени. Със своето уникално съчетание между величествена природа, лукс и традиции клуба дава възможност на своите посетители за максимален комфорт, сигурност и релакс. На негова територия са разположени просторен парк с рядко срещана растителност, ресторант с градина, бар, плаж с открит басейн, детска площадка, осем тенис корта със спортен център, изградено игрище за плажен волейбол, хотелска част, вилно селище и паркинг. Цялата тази многокомпонентност прави клуба домакин на редица спортни изяви, традиционни тенис турнири, корпоративни празненства, честване на лични юбилеи и сватби. За създаването на новия си уебсайт изцяло се доверихме на г-н Николай Кръстев, в чието лице срещнахме голям професионализъм, лично отношение към всеки специфичен детайл от дейността ни и индивидуални, творчески решения. В процеса на съвместната ни работа той показа сериозен опит, задълбочено познание на материята и новаторски умения, с които даде съвременна плътност на новия ни Интернет облик и допринесе за успешната ни реализацията в това пространство. С настоящото препоръчвам г-н Николай Кръстев и неговия екип като професионалисти, на които изцяло може да се разчита за постигане на високи резултати.

07.07.2016 г., д-р Николай Божинов, Управител

Вижте повече за Дипломатически клуб „Глория палас”

Българска федерация по хокей на лед

 

Българска федерация по хокей на лед

Референция от Българска федерация по хокей на лед (БФХЛ) за работата на г-н Николай Кръстев

Настоящата референция предоставяме на Николай Кръстев и екипа на “Ен Ти Уебсайтс”, с която желаем да изразим удовлетвореността и най-вече благодарността си от извършената работа. Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те отлично изпълниха поетите ангажименти. Българска федерация по хокей на лед е сдружение с нестопанска цел. Тя е се ръководи от Председател и Управителен съвет от 7 члена. БФХЛ е член на Международната федерация по хокей на лед от 1960 година до днес. Във връзка с обновяването на уебсайта на федерацията потърсихме съдействие от г-н Николай Кръстев и неговият екип. Без съмнение работата на него и екипът му от професионалисти ни спечели с изключителна коректност, навременно изпълнение, персонално отношение, изключителна отзивчивост и рационален подход. Новата визия на Hockey.BG говори много за нас – за това, че сме Федерация с дългогодишни традииции, но и че използваме модерни и съвременни подходи, за да можем да извлечем максимума за българския хокей от Интернет. Благодарение на последвалата оптимизация ще се позиционираме по правилния начин в търсещите машини и публикациите ни в социалните мрежи ще изглеждат професионално. Поради пълното удовлетворение от свършената работа, възнамеряваме да използваме услугите на Николай Кръстев и занапред. В заключение на горното, с удоволствие препоръчаме професионалните услуги на Николай Кръстев и неговият екип от специалисти.

08.11.2016 година, Мартин Миланов – Председател на БФХЛ

Вижте повече за БФХЛ

Препоръка от кмета на Витоша

 

Столична община - район “Витоша”

Препоръка. Издава се на: Николай Кръстев, Интернет предприемач.

Настоящата препоръка се издава от Столична община - район “Витоша” на Г-н Николай Кръстев, в качеството му на лектор по "Интернет безопасност". Чрез "Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“ поканихме г-н Кръстев да води едночасови лекции на тема онлайн безопасност пред учениците от 5-ти и 6-ти клас във всички наши училища. Бяха засегнати теми като “Фейсбук безопасност”, “Колко важни са паролите и как да създаваме силни пароли”, “Какви опасности крият приложенията (аповете) за смартфони”, "Опасни ли са безплатните игри", “Как да действаме при онлайн тормоз” и много други, а представянето им бе на разбираем за децата език, за което говореха десетките въпроси в края на всяка лекция и големия отзвук от учители и родители след това.

Г-н Николай Кръстев се справи отлично с поетите ангажименти - той бе точен, коректен, засегна изключително важни теми, подхождаше към децата с разбиране и лекциите му бяха приети много добре от всички ученици. Препоръчвам г-н Кръстев като лектор и с радост бихме го поканили отново за подобни инициативи.

28.04.2017 година, Инж. Теодор Петков - Кмет на район “Витоша” и Председател на МКБППМН

Вижте повече за Столична община - район “Витоша”

Издателство Колибри - книгоиздателство

Издателство Колибри
РЕФЕРЕНЦИЯ от Издателство Колибри за Николай Кръстев

Николай Кръстев е изключителен специалист във всички сфери на SEO, запознат с всички стадии на оптимизацията - от бизнес анализ до реални резултати. Издателство Колибри, едно от най-големите и утвърдени български издателства, работи в сътрудничество с г-н Кръстев вече повече от 3 години. Г-н Кръстев се отличава със забележителни познания, професионализъм и отговорно отношение. Трудът му е високо ценен в издателството, а способността му да работи в екип, да спазва срокове, както и да се съобразява със спецификата на дейност на клиента е причината да го изберем като основен партньор в ключови проекти. Неговите усилия са от първостепенна важност за нашето онлайн представяне и издателството е изключително доволно от всички услуги извършени от г-н Кръстев до този момент.

22.05.2015, София, Жаклин Вагенщайн - Мениджър ИК Колибри

Купете книга от Издателство Колибри

Курсове по английски език от Фарос

Училища Фарос
РЕФЕРЕНЦИЯ От Училища Фарос за съвместната ни работа с г-н Николай Кръстев

В процеса на изработване на нов уебсайт и активизиране на присъствието на компанията в онлайн пространството активно използвахме консултантските услуги на г-н Николай Кръстев. В процеса на взимане на решение дали да изработваме нов сайт или да оптимизираме съществуващият, г-н Кръстев ни подготви подробен SEO одит и анализ, които ни помогнаха да вземем решение за изработване на нов уебсайт. При предварителните разговори с фирмата изработваща сайта г-н Кръстев беше от изключителна помощ относно съвременните изисквания към такъв продукт и възможностите, от които да се възползваме.

С настоящата референции потвърждаваме, че до този момент сме изключително доволни от услугите, предоставени ни от г-н Кръстев и смятаме, че и бъдещата ни работа ще е също така ползотворна и успешна.

25.06.2015 г., Георгиос Стратигакис - Управител

Запишете се на курс по английски във Фарос

Tool-Domains 700

Tool.Domains
Препоръка от Tool Domains LTD за Николай Кръстев

Българския домейн стартъп Tool.Domains си партнира с Николай Кръстев от самото си създаване. В нашите отношения той винаги ни е впечатлявал с честно и открито поведение, както и с неизчерпаема енергия. Опитът на г-н Кръстев по маркетинг и реклама е много сериозен и той е от малкото в България, за които можем да кажем, че има сериозни знания в областта на SEO - трудно за овладяване изкуство, което е между основните дейности на Tool.Domains.

20.01.2016 г., Tool.Domains, Методи Дързев - Управител

Вижте повече за Tool.Domains и тяхното домейн хранилище Seo.Domains

Ледена пързалка Славия - зимна пързалка

Зимна пързалка Славия

Препоръка от Зимна пързалка Славия – Slavia Ice Centre за г-н Николай Кръстев.

Работили сме с г-н Кръстев по редица проекти, част от които изграждане на уеб сайт на Балканска хокейна лига, изготвяне на стратегия за поддръжка и реклама на Facebook страницата на пързалката, създаване на видео канал в YouTube и много други. На него изцяло поверихме и подготовката и изграждането на уеб сайта на целия спортен комплекс - Slavia Ice Centre. Спортния комплекс на Ледена пързалка Славия Slavia Ice Centre включва както зимните спортове, свързани с пързалката - хокей на лед, шорттрек и фигурно пързаляне, така и редица бойни спортове като Бокс, Кикбокс, Вингчун и ММА и Аеробни занимания като Тае бо, Йога, Народни танци и Бални танци. Разбира се, всички любители на леда се наслаждават на свободните пързалки, на които партито е подкрепено от DJ и редовно се раздават страхотни награди на присъстващите. По тази причина редовно се консултираме с г-н Николай Кръстев относно отразяването на всички наши събития в онлайн пространството, постоянната реклама на комплекса и по-доброто ни позициониране в търсачките чрез постоянна SEO оптимизация. Той е безупречен по отношение на поетите ангажименти, винаги спазва сроковете, а качеството на работа на него и екипа му са на много високо ниво. Ще продължим да работим с него и в бъдеще и го препоръчваме на всеки, който има нужда от адекватна онлайн реклама или изграждане на имидж в Интернет.

30.04.2015 г., Мартин Миланов – Председател

Запишете се на спорт в Slavia Ice Centre

SPA.BG - Всички СПА хотели на едно място

SPA.BG
ПРЕПОРЪКА за Ники Кръстев от SPA.BG

За мен е удоволствие да напиша тази препоръка та Ники Кръстев! Той е консултант по проекта SPA.BG още от самото му начало. SPA.BG е онлайн портал, насочен изцяло към СПА хотели и уелнес почивки в България. До сега Ники показа страхотен ентусиазъм относно работата и всяка негова консултация води проекта напред. Той доказа, че е лидер в неговата област с чудесна работна етика, комуникация и резултати. Ники е високо квалифициран професионалист, който мисли в дълбочина. Да работя с Ники проект като SPA.BG е удоволствие и сигурна стъпка към успех!

05.11.2015 г., Ангел Георгиев - Управител

Изберете СПА почивка в SPA.BG

DARK.BG - На тъмно

 

Федерация Спорт за Хора със Зрителни Увреждания
ПИСМО ЗА ПРЕПОРЪКА

От името на Федерация Спорт за Хора със Зрителни Увреждания бих искал да благодаря на г-н Николай Кръстев за изработката на уебсайт по проект BG05/1875 „Диалог на тъмно - модел за прозрачност и справяне със социалните неравенства” по Програмата за подкрепа на НПО по финансовия механизъм на ЕИП. Бих искал да поставя отлична оценка за съвместната ни работа, проявената коректност и отзивчивост спрямо нуждите ни. Настойчиво препоръчвам на всички неправителствени организации, граждански движения и юридически лица с нестопанска цел да се обръщат към NT Websites за популяризиране на своите каузи и проекти и засилване на присъствието им в интернет пространството!

22.12.2015 г., Иван Янев –Председател на ФСХЗУ.

Вижте повече за Диалог на тъмно

Грама БГ

 

Грама.БГ
Референция от Грама БГ ЕООД

Препоръчвам силно ползването на комплексния набор от услуги, които г-н Николай Кръстев предлага чрез своята компания и екип НТУебсайтс. Не се колебайте да му се доверите, експертизата му е изключителна. Уверявам Ви, че във всеки един момент г-н Кръстев ще надхвърли очакванията Ви, както се случи при мен, когато му поверих проекта Grama.bg

Андрей Велков, Управител на Грама БГ ЕООД

Вижте новините на Грама.БГ

Tedra translations

 

Агенция за преводи и легализация Тедра

ПРЕПОРЪКА ОТ ТЕДРА ТРАНСЛЕЙШЪНС ЕООД ЗА НИКОЛАЙ КРЪСТЕВ

ТЕДРА ТРАСЛЕИШЪНС ЕООД е оторизирана от КО на МВнР агенция за преводи и легализация на документи и книжа от 2003г. Ние сме една от водещите агенции в бранша. За изработването на новия си уебсайт ползвахме услугите на Ники Кръстев, изключително компетентен SEO специалист. В работата си той е професионалист, има лично отношение към всеки проект, съобразява се с индивидуалните потребности на отделните клиенти, работи бързо, отговорно и с внимание към детайла. Неговият дългогодишен опит, задълбочените му познания и труд допринесоха за добрата ни реализация в онлайн пространството. Препоръчвам горещо Николай Кръстев и неговия екип като лоялен и надежден партньор.

30.05.2016 г., Светла Кънева-Лазарова - Управител

Вижте повече за ТЕДРА ТРАНСЛЕЙШЪНС

YoFilms - видео заснемане

ЙОФИЛМС ЕООД
Препоръка за г-н Николай Кръстев от ЙОФИЛМС ЕООД

За мен е изключително удоволствие да напиша тази препоръка за г-н Николай Кръстев. Времето, което отдели за да се запознае с работата на компанията ми и по-специално със „Старата Школа“ – филма по който работих с него, говорят до голяма степен за неговият професионализъм и отдаденост. Консултациите, които получих и извършената работа свързана с изработка на уебсайт, SEO оптимизации, реклама в Google и Facebook доведоха до желания резултат преди очакваните срокове. Абсолютната отдаденост, бързина, качество и професионализъм - това са само част от качествата, с които се характеризира работата му. Горещо го препоръчвам на всяка компания търсеща подкрепа и насока в онлайн рекламата.

10 септември 2015г., ЙОФИЛМС ЕООД, Йордан Стоянов Стоянов - Управител

Свържете се с ЙОФИЛМС ЕООД

Препоръка от Медис ЕООД

 

Медис ЕООД
РЕФЕРЕНЦИЯ за работата на г-н Николай Кръстев в областта на WEB дизайна

Медис ЕООД е специализирана фирма за доставката и сервизиране на медицинска апаратура, с клиенти в цялата страна - държавни, общински и частни здравни заведения, лекарски кабинети и медицински центрове. Целейки да достигне до повече потребители решихме да обновим уеб-страницата си и да се появим във фейсбук. Предложената от г-н Кръстев концепция за това се оказа изключително подходяща. Работата бе извършена бързо и професионално и съветите, които ни даде той и екипът му, бяха много полезни. Разчитаме на г-н Кръстев и за в бъдеще да ни информира за новости в уеб-базираната реклама, за да можем да бъдем в крачка с всичко съвременно в тази област. Мога горещо да препоръчам г-н Николай Кръстев и на други фирми, нуждаещи се от подобен род услуги.

27.09.2016 г., Георги Виячев - Управител

Вижте повече за Медис ЕООД

Полина Петрова - модно ателие

Полина Петрова Ателие
РЕФЕРЕНЦИЯ за услуги по сайт и онлайн магазин за дамско облекло

Аз съм моделиер и изработвам дамско облекло по поръчка. За мен дизайна на сайта е от много голямо значение. През октомври 2015 със съдействието на Николай Кръстев промених основно сайта и пуснах онлайн магазин, които напълно отговарят на идеите, които имах за това как трябва да изглежда моят сайт. Консултацията и промените, които направих след нея доведоха до отчетливо покачване на посещенията и оттам до възвращаемостта от тази инвестиция. Цялата комуникация и изпълнение вървеше гладко. Горещо препоръчвам услугите му!

Полина Петрова - Дизайнер

Купете дреха от Полина Петрова Ателие

Магданоз - ресторант Руски паметник

Ресторант Магданоз
ПРЕПОРЪКА за WEB услуги извършени от Николай Кръстев и екипът му

За ресторант Магданоз представянето в интернет е много важно – като ресторант в широкият център на столицата от това позициониране пряко зависи посещаемостта от туристи и хора, които са за временно в града по някакъв повод. Ползвали сме услугите на Ники Кръстев няколко пъти във връзка с подобряване представянето на ресторанта в интернет - позициониране на бизнеса на картите, оптимизиране по ключови думи, промени в структурата на сайта, рекламна кампания за конкретно събитие. Ники винаги е реагирал бързо и компетентно на нашите нужди и което е най-важно - резултатно! С удоволствие бих препоръчал услугите му за това от което наистина разбира - подобряване на интернет присъствието на даден бизнес.

София, 26/8/2015, Петър Цветарски - Управител

Резервирайте маса в Ресторант Магданоз

astery astrology

Asteri Astrology
Препоръка за WEB ycлуги, извършени от г-н Николай Кръстев

С настоящата препоръка „Asteri Astrology" изразява своето задоволство от дейността на г-н Николай Кръстев и неговия екип, както и готовност за бъдеща съвместна работа и най-горещо го препоръчва като надежден и коректен партньор, спазващ стриктно договорените срокове и поетите ангажименти. Услугите на г-н Николай Кръстев ползвахме за изработването на нашия уебсайт. В своята работа той е професионалист, изключително отдаден, насочен към детайлни решения. Искаме да изтъкнем пълното покриване на високите изисквания, които имахме по отношение изпълнението на проекта. 3а нас Николай Кръстев е незаменим партньор, който е доказал своята компетентност, професионализъм и качество на услугите, които предлага. Като продължение на гореизложеното с радост бихме го препоръчали на всеки, който се нуждае от бързо, експертно и качествено решение.

10/10/2016, Нина Цветкова, Собственик на Asteri Astrology

Направете си астрологична консултация

EL-AI - Кожаро-кожухарско ателие

Кожаро-кожухарско ателие ЕЛ-АЙ
Препоръка за Николай Кръстев от Кожаро-кожухарско ателие ЕЛ-АЙ

От името на цялата фирма искам да благодаря на г-н Николай Кръстев за отношението и отдадеността. Удоволствие е да се работи с такъв коректен и компетентен специалист в сферата на Интернет технологиите. ЕЛ-АЙ ЕООД стартирахме дейността си през 1993 г. с производство на ръкавици от естествена кожа, която се обработва специално за целта! Постепенно допълнихме дейността си с изработка на ръкавици по индивидуални поръчки на клиента, в това число много дизайнери и стилисти! От години изпълняваме и поръчки по скица или снимка! Разполагаме и с ателие за ремонт на всякакви изделия от кожа – лицева или дивеч (с косъм). Това е уникалното в нашата дейност и съответно изисква специален подход в рекламата и нестандартни и креативни решения за привличането на клиенти и разширяването на дейността ни. Вече няколко години работим с г-н Кръстев и наистина неговата работа е от голямо значение за развитието на компанията и успеха на нашия бизнес! Почтеността и знанията са рядко срещани качества в нашия комерсиален свят, а неговата работа ни даде много и ни спести пари! С чиста съвест мога да го препоръчам на всеки човек на бизнеса, който иска да е спокоен, че срещу дадените пари ще получи адекватен резултат!

Елена Зарева - Управител

Купете шапка или ръкавици от ЕЛ-АЙ

Печено прасе - онлайн поръчки

Печено прасе - онлайн поръчки
Препоръка от Печено-прасе.ком

Във връзка с дългогодишното сътрудничество с г-н Николай Кръстев относно:

• копирайтинг
• оптимизация на интернет сайтове
• управление на реклами в интернет
• изграждане и поддържане на онлайн репутация
• поддръжка на мрежата ни от сайтове

Му изказваме искрените си благодарности, препоръчваме го и се радваме от съвместната ни работа!

Печено прасе - поръчайте онлайн

РЕСТОРАНТ БОХЕМ

 

Ресторант Бохем
Препоръка за г-н Николай Кръстев от РЕСТОРАНТ БОХЕМ

Ресторант Бохем съществува от 1998 година и когато стане въпрос за онлайн маркетинг реклама името е Николай Кръстев. Той е нашият гуру за презентирането на ресторанта ни в интернет пространството. Вярваме в неговия професионализъм и се доверяваме на креативните му идеи. Благодарим за помощта му, както и за готовността да откликне по всяко време.

Резервирайте маса в Ресторант Бохем

ТранСис БГ

ТранСИС БГ ЕООД
Препоръка за г-н Кръстев от ТранСИС БГ ЕООД

След дългогодишно сътрудничество силно благодарим на г-н Николай Кръстев, за съвместната ни работа относно мрежата ни от интернет сайтове. Благодарение на него успяхме да измислим, създадем и изградим онлайн имиджа, който представя компаниите ни в истинската им светлина. Правилното позициониране в търсачките ни донесе точните клиенти за услугите, които предлагаме. Навременната намеса на г-н Николай Кръстев в онлайн репутацията запази бизнеса ни в годините и затвърди
концепцията за коректно обслужване.

Благодарим!

Поръчайте от ТранСИС БГ ЕООД

Поръчайте уеб сайт!
Свържете се с нас сега, за да можем да ви изготвим индивидуална оферта за изработка на уеб сайт.