Без стрес с УърдПрес

БЕЗ СТРЕС С УЪРДПРЕС

Според последните официални данни, днес 30% от всички уеб сайтове в света са направени със системата за управление на съдържанието WordPress. Уеб сайтовете, изработени на WordPress са красиви, функционални и в крак със съвременните уеб стандарти. Платформата WordPress е предпочитана поради многото предимства, с които според нас превъзхожда останалите системи с отворен код, съчетавайки следните важни качества:

НИСКА СЕБЕСТОЙНОСТ

НИСКА СЕБЕСТОЙНОСТ

Едно от най-големите предимства на уеб сайтовете, направени с WordPress е цената. Ниската цена не е сформирана поради ниското качество на платформата а поради факта, че се работи с готови модули, които спестяват време и оттам – пари.

КАЧЕСТВЕНА ПОДДРЪЖКА

КАЧЕСТВЕНА ПОДДРЪЖКА

Хиляди програмисти от целия свят ежедневно работят по подобряването на системата и нейните модули, благодарение на което вашия WordPress уеб сайт ежедневно ще става по-добър – ще зарежда по-бързо и ще става все по-сигурен.

ЛЕСНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ЛЕСНА АДМИНИСТРАЦИЯ

След като вашия WordPress уеб сайт бъде изграден, вие ще имате възможност лесно и бързо да създавате нови страници, да променяте текстове, да качвате снимки или графики и какво ли още не – и всичко това ще ви отнема броени минути.

ВИСОКА СИГУРНОСТ

ВИСОКА СИГУРНОСТ

Програмистите на WordPress постоянно работят за повишаване на сигурността на платформата, което с всеки изминал ден я прави все по-сигурна. Въпреки това системата дава възможност за добавяне и на модули, които допълнително да подсигурят даден уеб сайт.

АДАПТИВЕН (РИСПОНЗИВ) ДИЗАЙН

АДАПТИВЕН (РИСПОНЗИВ) ДИЗАЙН

В днешно време хората влизат в Интернет през всякакви устройства – смартфони, таблети, лаптопи, настолни компютри, телевизори и какво ли още не. По тази причина вашият уеб сайт трябва да изглежда еднакво добре на всяко едно от тях. Е, адаптивния дизайн на съвременните WordPress уеб сайтове се грижи точно за това – те се оразмеряват спрямо екрана, на който биват показвани!

ЛЕСНА И ИНТУИТИВНА НАВИГАЦИЯ

ЛЕСНА И ИНТУИТИВНА НАВИГАЦИЯ

WordPress уеб сайтовете имат много лесна и интуитивна навигация – лесното подреждане на страниците и много възможности за преподреждане на менютата дава страхотни резултати – потребителите стигат бързо до търсената информация и винаги ще предпочитат вашия уеб сайт пред тези на конкурентите ви поради факта, че е лесен за използване.

ДОБРА ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ

ДОБРА ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ

Google имат определени изисквания към собствениците на уеб сайтове за това как да поднасят съдържанието и как да изграждат структурата на страниците си. Когато тези изисквания биват спазени, шанса този уеб сайт да излезе на по-предни позиции в Google се повишава в пъти. WordPress има специални модули, чрез които спазването на тези изисквания става бързо, лесно и удобно.

АДАПТИРАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

АДАПТИРАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

WordPress позволява бърза интеграция на модули за директни онлайн продажби, чрез които ще можете да превърнете вашият уеб сайт в напълно функционален и стилен онлайн магазин. Благодарение на това ще можете да продавате директно във вашият сайт, дори и без да имате технически познания. Ако имате нужда от онлайн магазин - WordPress предлага най-доброто съотношение цена-качество.

Вече знаете защо хиляди международни компании и световни музикални и кино звезди избраха WordPress

С WordPress всичко е възможно – бързо, лесно и функционално!

 

Поръчайте уеб сайт!
Свържете се с нас сега, за да можем да ви изготвим индивидуална оферта за изработка на уеб сайт.