Г-н Кръстев присъства на Технологична конференция Muffin Conference

muffin conference

В месеца на технологичните конференции, нашият управител не пропусна да посети и технологичната конференция Muffin Conference, която се проведе в сградата на “Университет по архитектура, строителство и геодезия” в град София. MUFFIN Conference е ежегодната технологична конференция на Мусала Софт, която се провежда в София, Скопие, Бургас и Русе.

Въпреки студа и липсата на осезаемо отопление в залите, г-н Николай Кръстев успя да посети част от лекциите (конференцията протичаше едновременно в една основна и 3 по-малки зали). Бяха представени 26 актуални и интересни теми, свързани със софтуерната разработка и soft skills, сред които впечатление направиха “Брандинг стратегии в контекста на дигиталната революция”, водена от Кремена Пехливанова, “Хоп Троп нагоре” (или какво трябва да знаете, за да израствате в йерархията), водена от Нели Владимирова и няколко други.

В края на конференцията беше разиграна томбола, в която част от гостите си тръгнаха с различни награди – аудио система, велосипед, бутилка уиски, книги и много други.

Повече информация за конференцията можете да получите в уеб сайта на Muffin Conference.

социални мрежи