Николай Кръстев получи грамота за номинацията си за „Герой на децата“

Герой на децата

С огромно удоволствие и гордост искаме да съобщим, че нашият управител, г-н Николай Кръстев получи своята грамота от Националната мрежа за децата, във връзка с организираната от него кампания за Безопасен интернет за деца в софийските училища. Официалната церемония по връчването на наградите „Златна ябълка“ се проведе за осми пореден път в навечерието на Деня на детето – на 31 май в София.

На официалната церемония в НАТФИЗ присъстваха повечето от номинираните за наградата „Герой на децата“– най-авторитетното признание за ангажираност с живота и благосъстоянието на децата у нас. Бяха връчени награди в осем категории: Герой на децата, Болница, Училище, Община, Журналист, Благотворител, Награда за цялостен принос и Специална награда.

Герой на децата - грамотаПризът се връчва в рамките на традиционните годишни награди „Златна ябълка“, с които Мрежа за децата отличава организации и личности с принос за развитието и бъдещето на децата в България.

Герой на децата - церемонияКой е Героят на децата? Това е личност, повлияла положително живота на децата в областите на здравеопазването, образованието, възпитанието и правосъдието. Човек, чиито идеи, инициативи и работа са променили мисленето и средата, така че децата да получават повече внимание, подкрепа и възможности за развитие. Наградата на Национална мрежа за децата цели да привлече заслужено обществено признание към обикновени личности, които проявяват гражданска активност в някоя от горепосочените области.

Повече информация за наградите можете да намерите в сайта на Герой на децата

социални мрежи