Бяхме на събитие с Телерик – Български идеи на световно ниво

Телерик

Николай Кръстев, заедно с колеги от NT Websites и няколко други технологични компании присъстваха на събитието Балкан Бизнес Вечери: Телерик – Български идеи на световно ниво, организирано от Ротаракт клуб София-Балкан. Специални гости на събитието бяха Светозар Георгиев и Васил Терзиев, двама от основателите на Телерик, а темата на вечерта беше личностното, професионално и организационно развитие на световно ниво в България.

През 2012 списание Forbes писа за специалните гости следното: „За 12 години „Телерик“ става най-големият софтуерен разработчик в страната. В момента компанията има над 650 служители в България и представителства в Канада, Великобритания, Германия, Австралия и Индия. И така до миналата седмица, когато създадената от Георгиев, Терзиев, Яръмов и Косев компания бе продадена за невижданите за българска независима фирма 262,5 млн. долара!“

Щастливи сме, че бяхме част от подобно мероприятие и сме благодарни на Светозар Георгиев и Васил Терзиев, че ни разказаха истории от своят житейски и бизнес път, които нямаше къде другаде да чуем. Вечерта беше полезна, мотивираща и уникална.

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.

 

социални мрежи