Присъствахме на Google Developers Community Roadshow в България

Google Developers Community Roadshow

Голяма част от екипа на NT Websites присъства на Google Developers Community Roadshow на 21 юни по обяд, където се запознахме с много колеги от технологичния бранш, включително и от екипите на Google в Полша, Москва и Лос Анджелис.

Google Developers Community Roadshow е турне за програмисти и иноватори, което всяка година обикаля различни градове и показва на местните програмисти своите продукти, създадени за тях.
Това лято екипът на Google Developers обиколи 10 страни и 14 града в Европа с цветен автобус, като посетиха различни университетски и технологични паркове, за да представят на място програмите си за софтуерни разработчици и стартиращи компании. Събитието включваше и семинари на теми като “Създаване на интелигентни неща с Android Things“ и „Машинно обучение с Tensorflow”.

Участниците в събитието имаха възможност да се срещнат и с представители на Google Developers Groups, които разказаха на присъстващите как да станат част от тази и други общности, поддържани от Google.

Google Developers Community RoadshowСъбитието бе изключително интересно и стотиците посетители бяха доказателство за това. Имаше DJ, вкусни бургери от Boom Burgers и много игри, които дадоха възможност на най-подготвените да спечелят и награди. След щастливците бе и нашият управител, г-н Кръстев, който успя да грабне една от специалните награди в теста на знанията на присъстващите. Вечерта той бе и на специалната вечеря, организирана от Google Developers Group, на която тесен кръг от хора научиха повече за програмите на Google и куп други, интересни неща, свързани с най-голямата търсачка в света.

Всички от екипа останахме изключително доволни и определено и следващата година ще бъдем от присъстващите!

Повече информация за събитието можете да получите от сайта на Google Developers Community Roadshow.

социални мрежи