Г-н Кръстев на “Дигитален маркетинг-необходимост за бизнеса”

Google for entrepreneurs

Нашият управител и партньори на компанията присъстваха на събитие, подкрепено от Google for entrepreneur – семинара “Дигитален маркетинг – Необходимост За Всеки Бизнес”, организиран от Startup Grind Sofia в IEC Sofia.

Темите, които бяха застъпени по време на лекцията даваха общи отговори на различни въпроси, а именно: какви са най-важните неща за дигиталния маркетинг, необходими за всеки малък и среден бизнес, от какви грешки да се пазим, правейки своята онлайн маркетинг стратегия, какво трябва да знаем за GoogleAdWords, Google Analytics, Facebook и Email маркетинга и т.н.

Въпреки, че събитието бе анонсирано като подходящо за стартъпи, предприемачи, собственици на малък и среден бизнес и маркетинг специалисти, според нас по-скоро бе насочено към млади хора, които желаят да научат обща информация за съвременния маркетинг, каквито и бяха присъстващите, с някои изключения.

Въпреки не толкова добрата организация и несъгласието ни по част от представената от лектора информация се радваме, че подобни събития развиват бранша и помагат на младите хора в България да добият представа за една от най-бързо развиващите се професии в световен мащаб.

Повече информация за събитието можете да видите във Фейсбук страницата на Дигитален маркетинг.

социални мрежи