Николай Кръстев за поредна година присъства на WordCamp Sofia 2017

WordCamp Sofia 2017

За 7-ма поредна година се състоя софийското издание, събиращо накуп всички WordPress ентусиасти – WordCamp Sofia! Нашият управител, г-н Николай Кръстев за пореден път присъства на събитието, което сега се проведе на 11-ти и 12-ти ноември, отново в Кино Арена – Младост.

WordCamp Sofia 2017 представи вълнуващи лекции от най-добрите професионалисти, използващи WordPress – както местни български експерти, така и WordPress специалисти от Швейцария, Италия, Белгия, Сърбия, Испания, Македония и Гърция. Събитието за пореден път се оказа и чудесна възможност за създаване на полезни контакти между професионалистите, които работят с WordPress на местно и световно ниво.

WordCamp Sofia 2017 Contributor day

WordCamp в никакъв случай не е събитие само за хора, които пишат код или правят уебсайтове, поради което имаше лекции и за писане на статии, оптимизация за търсачки, номадстване по света и какво ли още не. Всички лекции отново бяха полезни и професионално издържани, а паузите даваха възможност посетителите да обсъждат всякакви интересни казуси и новини на WordPress тематика.

В деня след конференцията по традиция имаше Contributor day, в който хората, посветени на WordPress идеологията допринасят по всякакъв начин за популяризирането на най-разпространената система за управление на съдържанието в света.

Повече информация за конференцията можете да получите от официалния уебсайт на WordCamp Sofia 2017.

социални мрежи