Николай Кръстев се присъедини към експертите в инициативата „Един въпрос“

Щастливи сме да съобщим, че нашия управител, г-н Николай Кръстев се присъедини към експертите в една нова и доста полезна инициатива: “Един въпрос”. Той вече е един от хората, които чрез платформата, разположена на адрес www.edinvapros.org ще могат да отговарят публично или частно на потребителски въпроси или директно да бъдат наемани като консултанти по различни проекти, свързани с оптимизацията за търсачки, изграждането на WordPress уебсайтове или онлайн магазини и какви ли още не други теми от специалността им.

“Един въпрос” е проект, който има за цел да помогне на все по-нарастващия брой хора в България, които са поели по нелекия път да създават свой бизнес (или други собствени инициативи), като им предостави достъп до успели българи, работещи и творящи в различни области. Чрез сайта, всеки може да си избере един или няколко от представените експерти и да им зададе въпрос, който го касае и би помогнал на развитието му по някакъв начин, както и да получи отговор напълно безплатно. Отговорът се публикува на сайта, за да бъде от полза и за останалите потребители.

Ако искате да зададете въпрос на г-н Кръстев през тази нова платформа, посетете https://www.edinvapros.org/expert/nikolay-krastev/ и натиснете бутона Задай въпрос.

социални мрежи