Николай Кръстев присъства на откриването на новата програма на Google в България

Annette Krober-Riel and Nikolay Krastev
Анетe Крьобер-Риел и Николай Кръстев

Нашият управител, г-н Николай Кръстев, присъства на старта на новата програма на Google за обучения по дигитален маркетинг на малките и средни предприятия в България. Официалният старт на програмата „Grow with Google – Дигитален гараж България“ бе даден даден в Гранд Хотел София, като на откриването на събитието присъстваха министър-председателят на Република България Бойко Борисов, заместник-министърът на икономиката Александър Манолев и Анетe Крьобер-Риел, старши директор Публични политики и връзки с правителствата в „Google“, както и много политици, представители на бизнеса, представители от общността на стартиращите компании и представители на гражданското общество.

 

Google Digital Garage Boyko Borisov
Бойко Борисов

Събитието започна с „Grow with Google Digital Workshop“ с участници от малки и средни предприятия в България и консултантите на Дигитален гараж. След церемонията по откриването се проведе интересна дискусия – „Цифрови умения – Нови възможности за развитие на местните бизнеси“, която се фокусира върху значението на цифровите умения за малки и средни предприятия и икономическия растеж в страната. В нея взеха участие евродепутатът Ева Майдел, Григорис Зарифополус, регионален мениджър за Гърция, България, Кипър и Малта в Google, Саша Безуханова, основател на Move.bg и Добромир Иванов, член на борда на Българската стартъп асоциация – BESCO.

Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата можете да видите в уебсайта на Дигитален гараж.

социални мрежи