Присъствахме на Google I/O Extended ’18 Sofia

Google IO baloonsПрисъствахме на шестото поред събитие, свързано с конференцията Google I/O. В офиса на DataArt България, изпълнен с балони на Google и друга празнична декорация се събрахме на събитието, организирано от Google Developers Group Sofia (GDG Sofia), насочено към интересуващите се от новите технологии и по-скоро продуктите за разработчици, за да можем да гледаме директното излъчване от Амфитеатър Шорлайн на Google I/O.

Google I/O е годишна техническа конференция, организирана от Google, обединяваща разработчици от целия свят. По време на събитието, съпътствано от множество обучения и вътрешни мероприятия, служители на Google показват своите постижения и иновации в технологичната сфера, представяйки продукти и услуги на компанията. Тазгодишния тридневен фестивал започна на 8-ми май в Амфитеатър Шорлайн в Маунтин Вю, Калифорния, а по желания на компанията, GOOGLE I/O EXTENDED 2018 се случи и в София. Видеоклиповете на всички лектори можете да немрите в YouTube канала на GOOGLE I/O.

Google IO swagСлед края на излъчването имаше нетуъркинг част, в която успяхме да поговорим с колеги, а благодарение на томболата в края успяхме да се снабдим с уникалните брандирани Google I/O тениски и аксесоари.

Повече за събитията на Google Developers Group Sofia можете да видите в групата GDG Sofia.

социални мрежи