Николай Кръстев присъства на затворена конференция на Google и SuperHosting.bg

Google и Superhosting.BG - Нека се запознаемЕкипът на Google покани различни представители на бизнеса, сред които и нашия управител, г-н Кръстев на конференция за развитието на бизнеса в интернет. Конференцията за дигитална реклама и бизнес развитие “Нека се запознаем” се състоя в „София Тех Парк“, намиращ се в гр. София, бул. Цариградско шосе 111Ж, сграда „Лабораторен комплекс“ („Labs“).

Всички присъстващи след края на интересните презентации имаха и възможността да се срещнат с представители на Google България, Суперхостинг.БГ и водещи дигитални агенции от България. Основната цел на презентациите и последващите консултации бе да се даде възможност на стартиращи онлайн бизнеси да се запознаят с възможностите за реклама и да се срещнат с експерти от водещи дигитални агенции в България, сред които Interactive Share, Green.Clicк и Netpeak, но на събитието присъстваха и представители на други агенции и бизнеси, които имаха възможност да обменят опит помежду си и да чуят от първо лице съветите на експертите от Google. Специално за събитието гост лектор бе Славомир Неделчев, Координатор на Google Partners.

Google и Superhosting.BG - Нека се запознаемПрограмата на събитието бе следната:

09:30-09:45 – Встъпителни думи от Елена Арнаудова от Google, Координатор на Google Partners.
09:45-10:45 – Славомир Неделчев от Google, Екип по пазарно развитие и стратегия в Google: Дигитален маркетинг. Ролята на Интернет в развитието на малките и средни предприятия.
10:45-11:10 – Димитър Денев от SuperHosting.bg: Дневникът на една успешна кампания. Глава първа – Настройки в сайта!
11:10-11:30 – Иво Горов от Netpeak България: Израстване от малък до голям бизнес:
11:30-11:50 – Петър Владимиров от Interactive Share: Съвети за онлайн магазини: Да достигнем клиентите и изградим разпознаваемост чрез дигитален маркетинг.
11:50-12:10 – Милен Ангьозов Green.Click: Установете своята онлайн позиция.

Повече информация за конференцията можете да научите от официалния сайт на адрес events.withgoogle.com

социални мрежи