Николай Кръстев се записа на най-мащабния SEO курс у нас

digital marketing and seo course

Нашият управител, г-н Николай Кръстев се записа на първия по рода си курс за онлайн маркетинг, реклама и оптимизация за търсачки – най-мащабния курс, организиран у нас, Digital Marketing and SEO – март 2015. Организатор е Софтуерния университет и над 300 курсисти в следващите 11 седмици ще попиват знания от над 15 лектора и успоредно с това ще подготвят своята курсова работа.

Курсът обхваща важни теми от съвременната работа на Digital Marketing специалистите като Маркетинг в социалните мрежи, Управление на платени рекламни кампании в Google AdWords, Facebook и други медии, Имейл маркетинг, Видео маркетинг и Управление на онлайн репутация (ORM), а лектори бяха доказали се специалисти в бранша като Огнян Младенов, Калин Каракехайов, Димитър Савов, Нина Трънкова, Теодор Захариев, Десислав Кузманов, Геннадий Воробьов, Константин Бъчваров, Николай Галинов и много други.

Сертификата от СофтУни, както и останалите сертификати на Николай Кръстев и екипа на NT Websites можете да видите в раздел СЕРТИФИКАТИ.

Повече информация за семинара можете да получите от уеб сайта на Софтуерния университет.

 

бутон за споделяне