NT Websites на двудневната Black Hat Конференция 2016

black hat 2016Николай Кръстев и колеги от екипа на NT Websites присъстваха на двудневната конференция на независимите IT експерти и специалисти “Black Hat Конференция 2016”. Събитието за пореден път се проведе в две успоредни зали на 11-тия конферентен етаж в хотел Suite в Студентски град.

Лектори бяха едни от изявените български онлайн специалисти, а именно  Калин Каракехайов , Петър Николов, Теодор Захариев, Георги Стефанов, Георги Шопов, Младен Борисов , Генадий Воробьов и много други. Измежду страхотните лекции се открояваше лекцията на Атанас Чобанов: „Отворени данни – мина за разследващата журналистика“, в която той представи безплатната търсачка за фирми и свързани лица на Биволъ – официалния партньор за България и Балканите на Wikileaks .

И през двата дни лекциите не бяха за изпускане, а гостите на конференцията се радваха както на полезна информация от сферата на онлайн маркетинга, рекламата и оптимизацията за търсачки, така и на възможността за постоянни нетуъркинг среши в обособените за целта места и запознанство с множество колеги в бранша.

Black Hat Конференция е форум на независимите IT експерти и специалисти, организиран от IndIT.org, където се представят успешни независими проекти за Интернет бизнес. Посетителите на Black Hat Конференция имат възможност да придобият полезни практически знания за основните канали на алтернативния онлайн маркетинг като SEO, имейл маркетинг, маркетинг в социални мрежи и др. От едни от най-добрите специалисти в бранша.

Повече информация за конференцията можете да получите в уеб сайта на Black Hat Конференция 2016

 

социални мрежи