Николай Кръстев присъства на WordPress конференцията WordCamp Sofia 2016

wordcamp sofia 2016Управителят ни, г-н Николай Кръстев, присъства на единствената по рода си конференция WordCamp, фокусирана върху всичко свързано с WordPress. Събитието се проведе на 22.10.2016 г. в две от залите на кино Арена Младост, гр. София, където над 400 човека се насладиха на перфектната организация и страхотните лекции от множество WordPress експерти и ентусиасти.

Сред лекторите на сцената излязоха дългогодишни специалисти като Марио Пешев, Петър Николов, Василена Вълчанова, Милен Петрински, Станко Методиев, Георги Боцев, Александър Кръстев, Илия Марков, Наталия Кирилова, Верослав Ценов, Веселина Терзийска, Андрей Тепешанов, Emanuel Blagonic, Andrea Di Rocco, Lucijan Blagonic, Milan Ivanovic, Martin Krivobarski и Konstantin Kovshenin.

Според г-н Кръстев лекциите на Петър Николов – “Хакнаха ми сайта! Ами сега какво да правя?”,  Наталия Кирилова – “Как да работим по-ефективно и да печелим повече” и Василена Вълчанова – “Как да спестите 10 часа от работната седмица?” са били безкомпромисни  и са оставили най-добро впечатление у всички, които се интересуват от не толкова техническата част на WordPress.

На следващия ден (23.10.2016 ), г-н Николай Кръстев присъства и на Contributor day в Coshare HIVE!, където с колеги от цяла Европа превеждаха WordPress теми или плъгини, поправяха код или се грижиха за поддръжката на системите.

WordCamp Sofia съществува от 2010-та година, а през 2014-та година столицата ни беше домакин на най-голямото европейско WordPress събитие – WordCamp Europe. Освен изключително много знания и опит от експерти в различни WordPress области, конференцията дава възможност за създаване на контакти с професионалисти в бранша както в България, така и в силните общности на съседните ни страни и Европа.

Повече информация за конференцията и последвалия Contributor day можете да получите в уеб сайта на WordCamp Sofia 2016.

 

социални мрежи