Започна курса WordPress по трудния начин с Владимир Василев

WordPress по трудния начин

Започна курса „WordPress по трудния начин“, на който нашия управител, г-н Кръстев се записа, за да може да усъвършенства знанията си и нашите клиенти да остават още по-доволни, когато работим върху тяхната онлайн идентичност.

Курсът е разделен на две части – в първата част лектора Владимир Василев ще покрие основни понятия и работа с WordPress (обща информация за съдържанието, темите, разширенията и др.), като след това ще премине към някои по-сложни и сериозни теми като сигурност, производителност и бързодействие, онлайн маркетинг, миграция и клониране на сайтове. Занятията са двучасови, като по време на всяко занятие ще има лекционно-демонстрационна час, след която ще се провеждат упражнения. Упражненията ще се провеждат върху реални проекти, прилагайки преподаваната материя.

Владимир Василев, преподавателят и организатор на курса, работи с WordPress от 2009 г. Година по-късно започва да „проповядва“ употребата на WordPress като една от най-добрите идеи за нуждаещите се от уебсайт за лични или бизнес цели. Вероятно е и първият, водил курс по WordPress в България (пролетта на 2010 във ФМИ на СУ), по-късно преподавал в ТУ – Пловдив, СОУ – Джон Атанасов в София, бил е гост-лектор в НПМГ. Текущо работи в екип от 4-ма WordPress програмисти в собствената си компания (Штрак ООД).

Прочетете повече за WordPress по трудния начин.

 

социални мрежи