Николай Кръстев бе лектор на Домейн Форум 6

Николай Кръстев - Домейн форум 6

Нашият управител, г-н Николай Кръстев бе лектор на шестото издание на Домейн Форум, състоял се в хотел Сенс в гр. София. Темата, която той представи бе „Брандинг на домейн имена“.

Домейн форум е най-голямото българско събитие, посветено на домейн индустрията. В продължение на шест години форумът събира хора от всички краища на света, за да обсъдят най-новите теми и представят новите тенденции в индустрията на домейн имена. На форума най-често присъстват регистратори, регистранти, дистрибутори и Интернет доставчици на домейни, хора от академичната общност, IP адвокати, представителите на бизнеса и др.

Другите лектори, присъствали на Домейн форум 6, освен Николай Кръстев от NT Websites, бяха Илия Базлянков от DotSensei LTD, Калин Каракехайов от Tool Domains LTD, Андреа Бекали от ICANN, Стефан Ван Гелдер от TLDfasTrack.com, Христо Христов, министър в Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България, Щефан Хагелайт от INWX GmbH & Co. KG, Душан Стойчевич от Gransy s.r.o., Йоана Адлер от Ascio и Сaшо Димитријоски – Директор на Агенция за електронни комуникации (АЕК), Македония.

Повече за Домейн форум 6 можете да научите от уеб сайта на DOMAIN FORUM 6.

 

социални мрежи