NT Websites на семинара „Как да успеем в дигиталния свят“

Как да успеем в дигиталния свят

Вчера, 19 януари 2017 г. (четвъртък), от 19:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет се проведе семинар на тема „Как да успеем в дигиталния свят“, на който присъства и Николай Кръстев, заедно с колеги от екипа на NT Websites. Лектори бяха Явор Панталеев, Борислава Крендева и Наталия Кирилова, а лекциите им бяха изключително полезни.

Явор Панталеев, търговски директор на ОЙРОШПЕД, говори на тема „Колко струва труда ни?“. Особено за фрийлансърите и хората със свободни професии е изключително важно да умеят да калкулират цена, така че да успеят да покрият всички възможни разходи и да излязат на печалба. В рамките на темата, Явор даде изключително ценни съвети за това как да определим цената си и да съставим правилната оферта, когато предлагаме това, което даваме като добавена стойност на клиентите.

Борислава Крендева, психолог и тренер с над 15-годишна практика в сферата на психологическото консултиране и онлайн терапията, говори на тема „Новите измерения в комуникацията“. Тя разви няколко интересни въпроса, като разказа лични преживявания и всички извадихме поуки от тях. Развитието на технологиите в съвременния свят доведе до множество достъпни виртуални форми за контакти, но как количество на тези канали за свързване между хората се отрази на качеството на тяхното общуване? В психологически план се смята, че диагнозата на днешния свят е отчуждението. Дали техническият напредък спомогна за отчуждаването между хората или ние се скрихме зад машините, използвайки ги като щит, за да направим невидими своите страхове, уязвимост, болка, срам и липса на социални умения?

Наталия Кирилова, собственик и изпълнителен директор на Digital Marketing Group, говори на тема „Как да управляваме успешно дигитална агенция?”. Как да влезем под кожата на всяка една компания, да открием слабите и силните страни и да успеем да извадите онова, което ще накара нашите клиенти, екип и партньори да заобичат още по-силно марката ни? В темата на Наталия видяхме успешните примери от практиката за нещата, които ще ни помогнат да представим по-добри услуги, да имаме повече добри клиенти и да живеем по-щастливо.

Явор, Борислава и Наталия са част от инициатива „Бъдители“, която обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот.

Повече информация за семинара можете да откриете в уебсайта на СофтУни

 

социални мрежи